Despre

Salut 🙂

Numele meu este Sorin și, dintotdeauna, de mic, mi-am dorit să cunosc oamenii!

Pur și simplu, mă fascinează! Îmi doresc să îi cunosc, să îi ajut și, de câte ori am ocazia, îmi place să ne împărtășim gânduri, emoții, amintiri…

Așa că am studiat teologia ortodoxă, istoria religiilor și psihoterapia. Este vorba despre domenii care m-au ajutat să aprofundez modul în care omul se manifestă în legătură cu Dumnezeu și felul în care intră în legătură cu semenii săi.

Însă nu îmi doresc un dialog doar pentru teologi. Nu sunt preot, călugăr sau vreun angajat al Bisericii, ca atare îmi doresc un dialog între oameni obișnuiți, care trăiesc în mijlocul lumii acesteia dezlănțuite; oameni care se confruntă, în fiecare zi, cu provocările actuale.

Practic, acest blog există pentru că doresc să îi ajut pe cei care vor să afle mai multe despre teologia ortodoxă și, în special, pe cei care vor să și aplice în viața lor învățăturile de credință pe care Biserica le-a păstrat de-a lungul mileniilor.

Pe măsură ce intru în dialog cu voi, pe măsură ce stau de vorbă cu prietenii mei sau primesc diverse opinii de la cei cu care intru în contact, blogul va evolua. Îmi doresc ca tot ceea ce am scris aici, resursele pe care le veți găsi să fie unele care, într-adevăr, să vă fie de folos.

Deci, dacă aveți idei pe care doriți să le discutați, sugestii sau observații de făcut, vă rog să le împărtășiți în secțiunea de comentarii de sub fiecare postare, astfel încât să le pot aborda în textele mele.

Vă mulțumesc pentru timpul pe care îl petrecem împreună și îmi doresc ca Dumnezeu să vă ajute să găsiți răspunsurile la întrebările care vă frământă 🙂

Vă doresc lectură plăcută!