Termeni si conditii

Religias, la adresa religias.com, este un blog personal scris de mine, Ailenei Sorin-Gabriel, și care abordează teme legate de religie.

Religias.com poate fi accesat gratuit de orice persoana. Oricine este binevenit sa citească și sa comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simți: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoana, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și alte asemenea.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisa copierea lor integrala, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele de cel mult 500 de semne, includeți un link către articolul meu.

Cam asta este. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul). Ultimul update: iulie 2018.